Recept Mexicaanse wraps

Een makkelijk en lekker recept, snel klaar en voedzaam.

Het recept is voor 4 grote eters.

2 pakken tortilla’s-  rode paprika- 2 uien- 3 teentjes knoflook- courget- taugé- 750 gram kipfilet in blokjes gekruid met wat peper en zout- blik bruine bonen- blik kidneybonen in chilisaus- klein blikje mais- geraspte kaas.

Kruiden: paprikapoeder- gember- oregano- karwijzaad- kerrie- koriander

Laat de bruine bonen en het mais uitlekken in een vergiet. Leg de wraps op een bord met aluminiumfolie erover en zet het op een pan met water op het vuur. Af en toe even de wraps wisselen op de stapel zodat ze allemaal warm worden.

Bak de kipfilet bruin, voeg de uien en knoflook toe, bak even mee. Doe de rest van de groenten erbij en bak het een paar minuten mee. Strooi er van alle kruiden overheen( doe ik altijd op de gok)Voeg de uitgelekte bruine bonen en mais toe en dan het blikje met kidneybonen. Giet van dat blikje een klein beetje saus weg anders wordt het geheel zo nat. Laat het even goed doorwarmen.

Je kunt de wraps allemaal vullen en in een ovenschaal leggen met kaas erover heen en dan 15 minuten op 175 graden. Maar wij doen het meestal op ons bord vullen. Wrap op je bord, laag vulling en kaas erover strooien en oprollen en eten maar.

Eetsmakelijk!