De vakantiewoningen van de Grebbestee.

De vakantiehuisjes van de Grebbestee zijn gebouwd in 2017 en compleet ingericht. Elk huisje is gezellig ingericht met een nostalgisch interieur en vintage meubels. In de behaaglijke zithoek kunt u uitrusten van uw vakantiedag, voordat u gaat slapen in de comfortabele en schone slaapkamer. U wordt wakker met een prachtig uitzicht van weilanden. Elk huisje heeft een moderne doucheruimte en een degelijk uitgeruste keuken.

Standaard wordt elk huisje schoon en voorzien van schoon bedden- en linnengoed opgeleverd. Twee van de huisjes (1 en 4) hebben een schuifpui en een extra terras.

De huisjes zijn voor 2 personen,extra bed is mogelijk,kosten daarvan zijn 25 euro p.p

Bij het verlaten van de woning dient het bezemschoon achtergelaten te worden.

Vakantiewoning 4

Deze woning is rolstoelvriendelijk en heeft een schuifpui en een extra terras.

Vakantiewoning 3

Dit huisje is wel gelijkvloers, maar in tegenstelling tot huisje 1 en 4 niet rolstoelvriendelijk.

Vakantiewoning 2

Dit huisje is wel gelijkvloers, maar in tegenstelling tot huisje 1 en 4 niet rolstoelvriendelijk.

Vakantiewoning 1

Deze woning is rolstoelvriendelijk en heeft een schuifpui en een extra terras.

Wat klanten zeggen over De Grebbestee

Prachtige locatie

cijfer: 10

Het appartement bevindt zich op een prachtige locatie in het veld maar toch dichtbij voorzieningen als bakker, supermarkt en station. De appartementen zelf zijn compleet en comfortabel ingericht. De eigenaren en hun kinderen zijn erg gastvrij en vriendelijk. Kortom wij zijn zeer tevreden over ons verblijf op de Grebbestee.

Hanneke van Hal

Erg naar ons zin gehad

cijfer: 10

Wij wonen voor een periode van 4 weken in 1 van deze vakantiehuisjes bij de familie Roelofsen. Hier hebben wij het erg goed naar onze zin. Het huisje is van alles voorzien. Zoals linnengoed, wasmachine incl droger, WiFi enz. Daarnaast is het hier een mooie rustige locatie met een prachtig uitzicht. Het contact met de…

Familie L van Laar