Over ons

In 1999 kochten wij deze voormalige varkensboerderij. Van oorsprong hebben we een stratenmakersbedrijf. Om ruimte te maken voor het bedrijf, hebben we een oude kippenschuur afgebroken en een nieuwe schuur ervoor in de plaats gezet. Aangezien er op het perceel een agrarische bestemming rust, mocht het bedrijf hier niet op voorgezet worden. Vanaf dat moment (2017) zijn we een nieuwe uitdaging aangegaan en hebben we de voormalige schuur om laten bouwen tot vakantiewoningen en tijdelijk verhuur-verblijven. Welkom bij de Grebbestee!

De Grebbestee

Ons gezin, de familie Roelofsen, bezit sinds 1999 een boerderij in het buitengebied van Achterberg en bestaat uit Rien, Margriet en onze 8 kinderen. Drie zijn er daar van inmiddels getrouwd of op zichzelf wonend.

Rien Roelofsen is eigenaar bij stratenmakerbedrijf Roelofsen Buitennrichting dat eerst vanaf ons erf gerund werd. In 2012 is dit bedrijf verhuisd naar Wageningen. Hierdoor kwam een schuur vrij. Omdat wij graag nieuwe mensen ontmoeten en gastvrijheid bieden, hebben wij in 2017, met hulp van een aannemer, vrienden, familie en het hele gezin(!), vier prachtige nieuwe vakantiehuisjes gebouwd. Deze huisjes bieden we graag te huur aan. De knusse en huiselijke interieurs, moderne voorzieningen en de prachtige landelijke ligging maken uw verblijf hier op de Grebbestee tot een waar genoegen!

Wat klanten zeggen over De Grebbestee

Prachtige locatie

cijfer: 10

Het appartement bevindt zich op een prachtige locatie in het veld maar toch dichtbij voorzieningen als bakker, supermarkt en station. De appartementen zelf zijn compleet en comfortabel ingericht. De eigenaren en hun kinderen zijn erg gastvrij en vriendelijk. Kortom wij zijn zeer tevreden over ons verblijf op de Grebbestee.

Hanneke van Hal

Erg naar ons zin gehad

cijfer: 10

Wij wonen voor een periode van 4 weken in 1 van deze vakantiehuisjes bij de familie Roelofsen. Hier hebben wij het erg goed naar onze zin. Het huisje is van alles voorzien. Zoals linnengoed, wasmachine incl droger, WiFi enz. Daarnaast is het hier een mooie rustige locatie met een prachtig uitzicht. Het contact met de…

Familie L van Laar