Over ons

In 1999 kochten wij deze voormalige varkensboerderij, zelf hebben we een stratenmakersbedrijf en hebben we daarvoor een oude kippenschuur afgebroken en een grote nieuwe schuur voor in de plaats gezet. Maar daar het een agrarische bestemming had en we hier niet mochten zitten is het bedrijf naar Wageningen verhuisd en kwam deze schuur leeg.
Om kort te zijn ,we zijn een nieuwe uitdaging aangegaan en hebben de schuur om laten bouwen tot vakantiewoningen en tijdelijk verhuur.

Ons gezin

Ons gezin, de familie M. Roelofsen, bezit sinds 1999 een boerderij in het buitengebied van Achterberg, Provincie Utrecht. Ons gezin bestaat uit Rien (1969) en Margriet (1972) Roelofsen, en onze kinderen: Rien(1996), Leen(1997), Michiel(1999), Menno(2002, Hessel (2006), Maureen(2008), Hidde(2010), en Mirjam(2011).

Rien Roelofsen is mede eigenaar bij stratenmakerbedrijf Roelofsen VOF, dat eerst vanaf ons erf gerund werd in combinatie met een varkenshouderij. In 2012 is dit bedrijf verhuisd naar Wageningen. Hierdoor kwam een schuur vrij. Omdat wij graag nieuwe mensen willen ontmoeten en gastvrijheid bieden hebben wij in 2017, met hulp van een aannemer, vrienden, familie en het hele gezin(!), vier prachtige nieuwe vakantiehuisjes gebouwd. Deze huisjes bieden we u graag te huur aan. Knusse en huiselijke interieurs, de moderne voorzieningen en de prachtige landelijke ligging maken uw verblijf hier op de Grebbestee tot een waar genoegen!

Wat klanten zeggen over De Grebbestee

Prachtige locatie

cijfer: 10

Het appartement bevindt zich op een prachtige locatie in het veld maar toch dichtbij voorzieningen als bakker, supermarkt en station. De appartementen zelf zijn compleet en comfortabel ingericht. De eigenaren en hun kinderen zijn erg gastvrij en vriendelijk. Kortom wij zijn zeer tevreden over ons verblijf op de Grebbestee.

Hanneke van Hal

Erg naar ons zin gehad

cijfer: 10

Wij wonen voor een periode van 4 weken in 1 van deze vakantiehuisjes bij de familie Roelofsen. Hier hebben wij het erg goed naar onze zin. Het huisje is van alles voorzien. Zoals linnengoed, wasmachine incl droger, WiFi enz. Daarnaast is het hier een mooie rustige locatie met een prachtig uitzicht. Het contact met de…

Familie L van Laar