kruidkoek

Daar bakken een grote hobby van me is, vind ik het leuk om recepten te delen.

Ik hoef niet bang te zijn dat het hier oud wordt,afnemers genoeg(wie de grootste is zullen we het maar niet over hebben).

500 gram bloem-zakje bakpoeder-500 gram donkerbruine basterdsuiker-theelepel zout-500 ml melk-3 volle theelepels koek en speculaaskruiden- eetlepel keukenstroop

Oven op 160 graden voorverwarmen

Alle ingredienten in een kom doen,goed door elkaar mengen met garde of mixer tot glad beslag

In een ingevette springvorm gieten(22-24 cm)

Ongeveer 1 uur bakken,afhankelijk van je oven

 

 

 

 

 

 

 

Door een operatie en herstelperiode is de winkel deze zomer 4 weken dicht. Van woensdag 16 juli t/m zaterdag 16 augustus. Woensdag 20 augustus hopen we b.l.e.w weer open te gaan. Mocht u tussentijds wat nodig hebben, bel me gerust. Ik woon bij de winkel dus kleine moeite om even te helpen. De webwinkel blijft wel gewoon open.