De blog is gestart

Eindelijk is er dan toch het moment gekomen om te gaan schrijven. Zal in het kort nog even vertellen hoe De Grebbestee is ontstaan. Het is nu inmiddels al weer bijna 19 jaar geleden

dat we deze voormalige varkensboerderij kochten. Het sta me bij dat dat tevens de laatste dag in m’n leven was dat ik aan het eind van de dag gewoon klaar was met m’n werk(hihi).

Maar goed,vrijheid verzacht een hoop. Het huis is inmiddels bijna helemaal verbouwd,alleen de schuren stonden maar af te takelen. Oude kippenschuur afgebroken,manlief nieuwe schuur gebouwd voor zn werk(stratenmaker),ging hem dus niet worden. Hij kon verkassen met z’n bedrijf naar Wageningen, omdat dit agrarisch gebied is. Maar om hem leeg te laten staan was ook wat en we wilden graag de oude varkensschuren ook afbreken. Er moest een plan ingediend worden wat we wilden,nou,verzin maar is wat. Maar de gemeente zag wel wat in recreatie,en na lang denken leek het ons ook wel leuk. Maar goed ,toen duurde het nog bijna 3 jaar voor alle vergunningen rond waren. Inmiddels zijn de vakantiehuizen allemaal klaar,en loopt het eigenlijk boven verwachting.

We hebben zelfs al Canadezen gehad en er staan nog 2 reserveringen voor gezinnen uit Canada,erg leuk, Toch maar een cursus Engels gaan doen ,want dat is ook niet om over naar huis te schrijven.

Nu zijn we volop bezig met de recreatiezaal,en zijn bezig om een vergunning voor een “theeschenkerij” aan te vragen. Hoop van harte dat dat lukt,heb in gedachte natuurlijk alles al ingericht en op een rijtje. Als het antwoord “NEE”is sta ik weer in 1 klap met beide benen op de grond, denk ik(oei). We willen het ook gaan verhuren voor verjaardagen of feestjes,er kan ongeveer 50 man in en de catering kan ook helemaal verzorgd worden. Er komt nog een aparte pagina op de website als het helemaal klaar is. De eerste reserveringen staan al( 16 juni nr 1) . De beste stok achter de deur toch? Ik zal kijken of ik het voor elkaar krijgt om wat foto,s erop te zetten ,anders volgen ze nog. Verder hoop ik geregeld te schrijven over allerlei dingen : het gezin,de hobby,s(wol spinnen en verven,wol vilten,oude poppenhuizen opknappen en bakken van allerlei lekkers).