Brownies

Vrijdag-3 augustus-2018

Vandaag lekker smeuige brownies.

140 gram roomboter-4 eieren-340 gram lichbruine basterdsuiker-1 theelepel vanillearoma- 75 gram cacao-140 gram bloem-150 gram pure chocola in stukjes -halve theelepel zout.

Oven voorverwarmen op 170 graden en een ovenschaal invetten.

Smelt de boter in een steelpannetje,iets af laten koelen.

Klop de eieren los en meng deze met de suiker.

De gesmolten boter en vanillearoma erdoor roeren.

Zeef de bloem en cacao en het zout boven het mengsel en spatel er voorzichtig doorheen.

Dan de stukjes chocola er door heen roeren en in de vorm gieten,ik gebruik altijd een ovenschaal,maar je kunt ook andere vormen gebruiken.

Ongeveer 30 tot 35 minuten afbakken,niet langer anders drogen ze helemaal in en ze moeten juist nog wat vochtig zijn. Daarna afdekken met folie en af laten koelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *