Blog in de ijskast

Dinsdag 22 november-2022

De blog wordt “tijdelijk” even stil gelegd. Er ligt zo veel achterstallig werk te wachten dat ik er niet blij van wordt. Dan moet je keuzes gaan maken. En dat is nu net datgene wat ik zo moeilijk vind, want ik vind alles leuk om te doen. Maar je blijft nu elke keer achter de feite aanlopen en daar wordt een mens toch wel moe van in z’n hoofd. Toen we dit hele gebeuren van de Grebbestee opzetten toen liep alles gewoon rustig. Maar nu ben je een paar jaar verder en is het leuk gaan lopen ( gelukkig), en wordt het steeds drukker met feestjes, cursussen, gezin. Dan kom je op een punt dat je moet gaan kiezen, want ten koste van het gezin mag het NOOIT gaan. Daarom ben ik verschillende dingen gaan schrappen, ik hoop voor tijdelijk, maar dat weet ik ook niet.  De activiteiten op de Grebbestee blijven gewoon doorgaan: vakantiehuisjes, feestjes, vergaderingen, cursussen, dat is m’n werk en heb daar ook bijzonder veel plezier in. Dat voelt echt niet als een last! Maar de extra dingen zoals de blog, poppenhuis, extra activiteiten buiten huis worden even de rem opgezet totdat ik weer bij ben.

Op de blog blijven wel de recepten en de creatieve dingen gezet worden. Dus ik laat het niet helemaal los. Want ook de blog tik ik altijd met veel plezier!  Ik wil degene bedanken die leuke, lieve, onroerende reacties gaven op m’n blog. Dat vond ik altijd erg leuk, werd gewaardeerd! En als jullie vragen hebben over recepten of creaties mag je me nog steeds altijd mailen of bellen hoor. Ik wens iedereen het beste toe en hopelijk gauw tot horens/ziens!

Hartelijke groet Margriet