Beer van spijkerstof

De beer van spijkerstof is klaar. Niet helemaal zoals ik in gedachte had,maar hij is wel grappig geworden. Ik had het patroon uit een Duits boekje uit 1980. Had eigenlijk helemaal niet gekeken hoe het patroon was. Maar toen ik hem in elkaar ging naaien had ik pas in de gaten dat de armen en benen erg dun waren in verhouding met de rest van beer. Ook had hij een enorme spitse neus. Daar heb ik maar een stuk van ingenomen. Plus dat het patroon gemaakt was van echte pluche berenstof,dus dat geeft natuurlijk ook een stuk meer volume dan gladde spijkerstof. En toen hij klaar was,bedacht ik dat ik een volgende keer meer kleurtinten en stukken stof met stiksels uit de oude spijkerbroeken moet knippen. Dat geeft een leuker effect. Nu hij is vrij egaal blauw. Maar voor de eerste keer vind ik het nog niet verkeerd.